Syke-illan tarkoitus on luoda yhteyttä ja näkyä näissä ajoissa: "Uskovien suurella joukolla oli yksi sydän ja yksi sielu." (Apt 4:32)

Wavy Net.jpg

Tervetuloa!

Tervetuloa Syke-iltaan, ke 10/3 klo. 20.00. Tämä ilta on varsinaisesti sinulle joka kuulut meidän seurakuntaan. Syke-illan tarkoitus on luoda yhteyttä ja näkyä näissä ajoissa ja se tapahtuu digitaalisesti Zoom-ohjelman kautta.

Luvassa on seurakunnan kuulumisia, lyhytmuotoinen visiopuhe ja rukousta. Vietämme myös ehtoollishetken yhdessä. Valmista itsellesi leivän ja greippimehua. Voit myös hakea ehtoollispaketin kirkolta ma-to klo. 11-13.

Wavy%20Net_edited.jpg

Toimi näin

1. REKISTERÖIDY SYKE ILTAAN

Aloita rekisteröimällä iltaan tästä.

2. HANKI ZOOM OHJELMA

Voit käyttää Zoom-ohjelmaa puhelimen, tablettin taikka tietokoneen kautta. Me suosittelemme että käytät puhelinta taikka tablettia.

Puhelin ja tabletti: Jos sinulla on Iphone niin klikkaa "Appstore” ja hae Zoom sieltä. Jos sinulla on joku muu puhelin niin mene ”Google Play” ja hae Zoom sieltä.

Tietokone: Tässä on linkki Zoom pikaoppaaseen.

3. SAAT LINKIN NOIN 15 MIN ENNEN TAPAHTUMAA, JOKA VIE ZOOM KOKOUKSEEN

Kun olet rekisteröinyt itsesi Syke-iltaan ja hankkinut Zoom ohjelman niin tulet saamaan linkin sinun puhelimeen ja sähköpostiin noin 15 minuttia ennen tapahtumaa. Kun klikkaat linkkiä niin se avaa automaattisesti sinun Zoom ohjelman puhelimessa, tablettissa taikka tietokoneessa.

Rekisteröidy

Inga kommande evenemang för tillfället

Adress: Cederströmsgatan 9, 15173 Södertälje

Telefon: +46 (0)8 550 800 98