SEURAKUNTA
KAIKILLE!

Södertäljen Kansainvälinen Seurakunta haluaa olla seurakunta sinua, perhettäsi ja kaupunkiamme varten! Seurakuntamme koostuu ihmisistä, jotka tulevat eri maista, taustoista ja kansoista. Se, mikä yhdistää meitä on usko Jeesukseen, Jumalan Poikaan! Uskomme rakastavaan Jumalaan, joka tahtoo jokaisen ihmisen parasta. Toivotamme juuri sinut tervetulleeksi mukaan!

Abstract Lines

SÖDERTÄLJEN
KANSAINVÄLINEN
SEURAKUNTA

SEURAA MEITÄ

21 dagar facebook.jpg

Tervetuloa kokemaan yhteyttä

Olet sydämellisesti tervetullut meidän seurakuntaan. Olen kirkolla ja vapaa juomaan kupin kahvia kanssasi keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ota yhteyttä jos haluat tavata pastoria. Terveisin Jonas Päivärinta, 072-367 28 45.

jonas.jpg

SUOMENKIELINEN
TOIMINTA

• Päivärukouskokous
    31 jan. 10:00 – 11:30
    Internationella Kyrkan, Cederströmsgatan 9, 151 73 Södertälje, Ruotsi
    Joka viikko kokoonnumme kirkkoon kahvittelemaan ja rukoilemaan. Tervetuloa mukaan!
  • Naisten ilta
    31 jan. 17:00 – 19:00
    Centrala Södertälje, Cederströmsgatan 9, 151 73 Södertälje, Ruotsi
    Naisten illassa lauletaan, juodaan kahvia hyvän tarjoilun kera ja keskustellaan ajankohtaisista asioista. Tärkeä osa iltaa on yhdessä rukoileminen, sekä huolten ja ilojen jakaminen.
  • Hela kyrkans bön
    01 feb. 18:30 – 20:00
    Internationella Kyrkan, Cederströmsgatan 9, 151 73 Södertälje, Ruotsi
    Välkommen att be tillsammans med oss på onsdagar kl. 18.30.