top of page

Öppen Kyrka och förskola startar i februari 2021

Uppdaterat: 24 jan. 2021


ÖPPEN KYRKA FÖR ALLA Måndag-Torsdag

klockan 11.00-13.00


ÖPPEN FÖRSKOLA FÖR MAMMA- OCH PAPPALEDIGA MED BARN

Fredagar, klockan 11.00-13.00 Anmälan behövs: 0737260031 (Lourd) 0733285700 (Camilla)


. . .


Den kristna kyrkan har spelat en viktig roll i samhället i tider av kris, krig och katastrofer. Församlingen har funnits på plats för att hjälpa människor socialt, själavårdande och på andra sätt. Detta uppdrag har inte förändrats och kommer inte att förändras i framtiden heller.


I Södertälje Internationella Kyrka värnar vi om människan till den grad att vi väljer att hålla kyrkan öppen för den som vill komma. Vi har ett själavårdande ansvar och även ett ansvar att predika evangeliet i tid och i otid. De digitala lösningarna är till en stor hjälp i uppdraget men online-gudstjänster kan inte ersätta det fysiska mötet.


Vi värnar också om församlingsgemenskapen. Vi menar att det är en nödvändighet för en troende människa, inte bara en god sak. Församlingsgemenskap kan man praktisera på olika sätt och behöver nödvändigtvis inte vara i kyrkan, på en gudstjänst.


Därför väljer vi att hålla kyrkan öppen på vardagar (mån-tors) kl. 11-13 för den som vill ha samtal, bön och nattvard. Vi ser till att distans kommer att hållas, att vi inte går över gränsen för antal personer som får samlas. Handsprit kommer att finnas tillgängligt.

212 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Julen 2022

Kommentare


bottom of page