Syksyn seminaaripäivät

KENELLE: VASTUUNKANTAJAT, AKTIIVISET SEURAKUNTALAISET

KUKA: KIMMO SARAJÄRVI, COSTA RICA

OHJELMA:

10.00 Tervetulokahvit ja teet.

10.30 Lähetystyön näkymät

12.00 Lounas

13-16 Uskonpuolustaminen, apologia.

Kimmon luentojen lisäksi on keskustelua ja ryhmätöitä.

SISÄLTÖ: Seminaaripäivässä keskitymme katsomaan lähetystyön tämänhetkisiä tilanteita, saavuttamattomien kansojen tilanteista ja avaamaa uusiayhteyksiä lähetystyöntarpeisiin. Myös uskon puolustaminen eli apologetiikka. Alku-seurakunnan ajoista lähtien kristityt ovat joutuneet puolustautumaan erilaisia harha-oppeja ja hyökkäyksiä vastaan. Miten on tänään? Näihin kahteen teemaan etsitään ratkaisuja.

OSANOTTOMAKSU: 500 kruunua. HUOM! Södertäljen Kansainvälinen Seurakunta maksaa meidän vastuunkantajien osanottomaksun, ilmoita Jonas Päivärinnalle jos haluat mukaan.

ILMOITTAUTUMINEN:

Anja Pesämaa, tekstiviestillä

070-5560631, anjapesamaa@gmail.com

TERVETULOA!

Lauantai 9/10 klo. 10.00

WEBBISEMINAARI

”Rehellinen tulevaisuuteen katsominen”

Miltä näyttää ruotsinsuomalainen liike tulevaisuudessa? Ruotsinsuomalainen Helluntailiike järjestää Webbiseminaarin 9/10 klo. 10. Tämä seminaari järjestetään digitaalisesti mutta meidän seurakunta avaa ovet sinulle joka haluat tulla paikan päälle kuuntelemaan ja osallistumaan.

Tervetuloa osoitteeseen Cederströmsgatan 9.

Tarjoamme kahvit.

Vapaa pääsy.

Et tarvitse ilmoittaa etukäteen.

Lauantai 13/11 klo. 10.00

WEBBISEMINAARI

”Raamatullinen perhekäsitys ja seksuaalisuus.”

Ruotsinsuomalainen Helluntailiike järjestää Webbiseminaarin 13/11 klo. 10. Tämä seminaari järjestetään digitaalisesti mutta meidän seurakunta avaa ovet sinulle joka haluat tulla paikan päälle kuuntelemaan ja osallistumaan.

Tervetuloa osoitteeseen Cederströmsgatan 9.

Tarjoamme kahvit.

Vapaa pääsy.

Et tarvitse ilmoittaa etukäteen.

54 visningar0 kommentarer

Visa alla