• Admin

Öppen Kyrka i november-december


Den kristna kyrkan har spelat en viktig roll i samhället i tider av kris, krig och katastrofer. Församlingen har funnits på plats för att hjälpa människor socialt, själavårdande och på andra sätt. Detta uppdrag har inte förändrats och kommer inte att förändras i framtiden heller.


I Södertälje Internationella Kyrka värnar vi om människan till den grad att vi väljer att hålla kyrkan öppen för den som vill komma. Vi har ett själavårdande ansvar och även ett ansvar att predika evangeliet i tid och i otid. De digitala lösningarna är till en stor hjälp i uppdraget men online-gudstjänster kan inte ersätta det fysiska mötet.


Vi värnar också om församlingsgemenskapen. Vi menar att det är en nödvändighet för en troende människa, inte bara en god sak. Församlingsgemenskap kan man praktisera på olika sätt och behöver nödvändigtvis inte vara i kyrkan, på en gudstjänst.


Därför väljer vi att hålla kyrkan öppen på vardagar (mån-fre) kl. 11-13 för den som vill ha samtal, bön och nattvard. Någon eller några i pastorsteamet och äldste kommer att vara på plats. Vi ser till att distans kommer att hållas, att vi inte går över gränsen för antal personer som får samlas. Handsprit kommer att finnas tillgängligt.

Det här träder i kraft på måndag, 23 november kl. 11-13.


Våra gudstjänster kommer att gå online från och med söndagen den 29 november.

137 visningar

Adress: Cederströmsgatan 9, 15173 Södertälje

Telefon: +46 (0)8 550 800 98

​​E-post: info@internationellakyrkan.se

Swish: 123 63 350 61

Plusgiro: 86 54 52-7

Bankgiro: 803-8010