Info Covid-19

Uppdaterad: för 7 dagar sedan

Uppdaterad / Päivitetty: 2020-08-08

🇸🇪 Här följer en kort uppdatering på hur vi kommer att fortsätta församlingsarbetet under höstterminen. Vi vill följa myndigheternas rekommendationer, vilket innebär att vi inte gör egna bedömningar eller vidtar åtgärder som saknar sakkunnigt underlag.

Regeringen har på inrådan av Folkhälsomyndigheten fattat beslut att samlingar med över 50 deltagare inte skall genomföras. Vi kommer att öppna upp vissa samlingar i kyrkan som vi vet inte kommer att överskrida denna gräns.

1. Vi håller koll på att regeringens gräns på antal deltagare i lokalen inte överskrids.

2. Handsprit kommer att finnas tillgängligt och distans kommer att hållas.

3. Vi råder människor som har symptom, känner sig krassliga eller sjuka att inte komma.

🇫🇮 Tässä on lyhyt päivitys siitä, kuinka jatkamme seurakuntatyötä syksyn aikana. Haluamme noudattaa viranomaisten suosituksia, mikä tarkoittaa, että emme tee omia arviointeja tai ryhdy toimenpiteisiin, joilla ei ole asiantuntijatodisteita.

Hallitus on päättänyt seurata kansanterveys viranomaisten suositusta, että yli 50 osallistujaa koskevia tapaamisia ei saa suorittaa. Tulemme avaamaan joitakin kokouksia jossa tiedämme että tätä rajaa ei ylitetä.

1. Pidämme huolta siitä, että hallituksen asettamien osallistujien lukumäärää ei ylitetä.

2. Käsidesiä on saatavana ja etäisyys pidetään.

3. Kehotamme ihmisiä, joilla on oireita tai jotka tuntevat itsensä sairaaksi olemaan tulematta.

0 visningar

Adress: Cederströmsgatan 9, 15173 Södertälje