• Admin

Info Covid-19

Uppdaterad: aug 8

Uppdaterad / PĂ€ivitetty: 2020-08-08

🇾đŸ‡Ș HĂ€r följer en kort uppdatering pĂ„ hur vi kommer att fortsĂ€tta församlingsarbetet under höstterminen. Vi vill följa myndigheternas rekommendationer, vilket innebĂ€r att vi inte gör egna bedömningar eller vidtar Ă„tgĂ€rder som saknar sakkunnigt underlag.

Regeringen har pÄ inrÄdan av FolkhÀlsomyndigheten fattat beslut att samlingar med över 50 deltagare inte skall genomföras. Vi kommer att öppna upp vissa samlingar i kyrkan som vi vet inte kommer att överskrida denna grÀns.

1. Vi hÄller koll pÄ att regeringens grÀns pÄ antal deltagare i lokalen inte överskrids.

2. Handsprit kommer att finnas tillgÀngligt och distans kommer att hÄllas.

3. Vi rÄder mÀnniskor som har symptom, kÀnner sig krassliga eller sjuka att inte komma.

đŸ‡«đŸ‡ź TĂ€ssĂ€ on lyhyt pĂ€ivitys siitĂ€, kuinka jatkamme seurakuntatyötĂ€ syksyn aikana. Haluamme noudattaa viranomaisten suosituksia, mikĂ€ tarkoittaa, ettĂ€ emme tee omia arviointeja tai ryhdy toimenpiteisiin, joilla ei ole asiantuntijatodisteita.

Hallitus on pÀÀttÀnyt seurata kansanterveys viranomaisten suositusta, ettÀ yli 50 osallistujaa koskevia tapaamisia ei saa suorittaa. Tulemme avaamaan joitakin kokouksia jossa tiedÀmme ettÀ tÀtÀ rajaa ei ylitetÀ.

1. PidÀmme huolta siitÀ, ettÀ hallituksen asettamien osallistujien lukumÀÀrÀÀ ei ylitetÀ.

2. KÀsidesiÀ on saatavana ja etÀisyys pidetÀÀn.

3. Kehotamme ihmisiÀ, joilla on oireita tai jotka tuntevat itsensÀ sairaaksi olemaan tulematta.

100 visningar

Adress: Cederströmsgatan 9, 15173 SödertĂ€lje