• Admin

Ilmoittaudu jumalanpalvelukseen

Olemme iloisia siitä, että avaamme kirkon, niin että ihmisiä pääsee osallistumaan meidän jumalanpalveluksiin sunnuntaisin. Haluamme myös noudattaa viranomaisten suosituksia, mikä tarkoittaa, että osallistujien määrä ei saa ylittää 50 henkilöä.

Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme sinun ja perheesi ilmoittautumisen jos olette tulossa jumalanpalvelukseen. Tämä helpottaa meitä suunnittelemaan jumalanpalvelukset hyvin, ja me haluamme varmistaa sen, että Ruotsin hallituksen ja viranomaisten rajaa ei ylitetä.

Kiitos ymmärryksestäsi ja tervetuloa mukaan!

Näin sinä ilmoittaudut jumalanpalvelukseen Ilmoita kuinka monta aikuista ja lasta on tulossa seuraavaan jumalanpalvelukseen. Lähetä tämä tekstiviestinä numeroon 0723 672 845 (Jonas Päivärinta ottaa vastaan ilmoitukset). Huom! Me haluamme ilmoituksesi tekstiviestinä. Jos olet epävarma tulemisesta, niin älä ilmoita ennen kuin olet varma. Jos olet ilmoittautunut ja et pääsekään tulemaan, niin lähetä peruutuksesi tekstiviestinä. Voit ilmoittaa ihan sunnuntaihin asti, mutta jos meillä jo on 50 osallistujaa niin me lähetämme tästä viestin sinulle.

Enempi lukemista

148 visningar