GUDSTJÄNSTER

Kvinnokväll

Bokhandel

Second Hand

Gudstjänsten är tillfället i veckan då vi samlas för att läsa Bibeln, sjunga lovsång och be tillsammans som församling. Du är varmt välkommen vem du än är och var du än är i livet.

Söndagar kl. 11:00 på arabiska*

Söndagar kl. 16:00 på finska (med möjlighet för tolkning till svenska)*

*Dessa gudstjänster sänder vi även live på Facebook. Du hittar även våra möten på Youtube.

Vi förbereder oss för svenska gudstjänster som kommer att starta upp under hösten 2021. Tills dess kan du få del av korta bibelundervisningar på vår Facebook, Youtube sida och hemsida.

Vi har också ett helt eget program för barnen på söndagar – Tälje Kids! För mer information om vår barnverksamhet, klicka HÄR.

Efter gudstjänsten erbjuds fika i vår cafévåning till självkostnadspris.

Våra gudstjänster är öppna för alla!

Du är varmt välkommen med vare sig du redan är kristen eller om du bara är nyfiken på den kristna tron och vill veta mer. Våra gudstjänster innehåller alltid en stund av lovsång till Gud och undervisning från Bibeln.