Wavy Net.jpg

ÅRSMÖTE (DIGITALT) 31/3-2021 KL. 18.00

Välkommen!

Årsmötet kommer att hållas digitalt via Zoom och anmälan krävs för att kunna delta. Anmäl dig till årsmötet genom att skicka e-post till info@internationellakyrkan.se. Skriv ditt för-och efternamn och din e-postadress. En länk till Zoom-mötet kommer att skickas till medlemmarna som har anmält sig i förväg.

Verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning finns att läsa i kyrkan mån-to kl. 11-13 och på onsdagar kl.10-18 under vecka 12 och 13.

Har du ett ärende eller en fråga till årsmötet så behöver detta skickas in i förväg till info@internationellakyrkan.se senast söndagen 28/3-2021.

Tervetuloa!

Vuosikokous pidetään digitaalisesti Zoomin kautta. Sinun tarvitsee ilmoittautua voidakseen osallistua. Ilmoittaudu vuosikokoukseen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen info@internationellakyrkan.se. Kirjoita etu- ja sukunimesi sekä sähköposti-osoitteesi. Linkki kokoukseen lähetetään jäsenille.

Vuosikertomus on luettavissa kirkossa ma-to klo 11-13 ja keskiviikkoisin klo 10-18 viikolla 12 ja 13.

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai muuta asiaa vuosikokoukseen, se on lähetettävä etukäteen osoitteeseen info@internationellakyrkan.se viimeistään sunnuntaina 28 / 3-2021.

Wavy%20Net_edited.jpg

Såhär ska du göra

1. ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Skicka e-postmeddelande till oss på info@internationellakyrkan.se eller prata med någon av församlingens pastorer.

2. SKAFFA ZOOM TILL DIN TELEFON ELLER DATOR

Du kan använda Zoom på din mobil, surfplatta eller dator.

Telefon eller surfplatta: Om du har en Iphone, klicka då vidare till "Appstore” och ladda ner Zoom där. Om du har en annan telefon så gå in på ”Google Play” och ladda ner Zoom där.

Instruktioner på finska på hur man använder Zoom på datorn: Tässä on linkki Zoom pikaoppaaseen.

3. DU FÅR EN LÄNK TILL DIN E-POSTADRESS SOM KOMMER ATT TA DIG TILL ZOOM-MÖTET DÄR ÅRSMÖTET KOMMER ATT HÅLLAS.